Evenementen waar muziek in zit

Onvergetelijke ervaring met uw bedrijf

U wilt een zakelijke mijlpaal vieren, uw medewerkers in het zonnetje zetten of de perfecte muziek bij een belangrijke presentatie? Dan is Crossmex uw partner. Crossmex bedenkt en organiseert onderscheidende, originele evenementen waarmee u de relatie met medewerkers, opdrachtgevers en relaties versterkt. Wij gebruiken de kracht van muziek voor een onvergetelijke ervaring met uw bedrijf. Wij vertalen uw communicatiedoelstellingen in een goed evenement.

René Stokvis: “Muziek is een krachtig instrument om de band met medewerkers, klanten en relaties te versterken. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe we met muziek doelgroepen kunnen bereiken. Want daar draait het om bij Crossmex: het creëren van een bijzonder evenement om emoties en blijvende herinneringen op te roepen.”

Lees meer: Midsummernight concert: tuinfeest voor relaties

Voor elke gelegenheid een passend project

Crossmex kan voor elke gelegenheid een passend evenement organiseren.
Denk bijvoorbeeld aan:

– lancering nieuw product of nieuwe dienst
– jubileum van uw bedrijf of medewerker
– teambuilding met uw team van medewerkers

Elke productie is maatwerk, uw wensen, budget en doelen zijn leidend. Wij zetten onze creativiteit en uitgebreide netwerk in om een passend project te realiseren. Bij een jubileum past bijvoorbeeld een unieke cd of Spotify playlist met nummers die speciaal voor uw bedrijf geselecteerd zijn.

Of wat dacht u van een bijzonder concert van aanstormend talent in het Concertgebouw? Het opnemen van een company song met uw medewerkers staat ook garant voor een bijzondere teambuilding. Helemaal als dat in de studio van een bekende artiest gebeurt, inclusief een meet & greet.

Wilt u muziek inzetten voor het creëren van merkgevoel en klantenbinding. Wij maken graag een voorstel op basis van uw wensen, doelen en budget. Neem contact op voor een verkennend gesprek. Telefoon 036 763 09 00 of info@crossmex.nl

Portfolio