Onvergetelijke ervaring: Midsummernight concert

Tuinfeest voor relaties, een bijzondere ervaring

Opdracht: organiseer een uniek evenement dat onze relaties en vrienden nog lang zal bijblijven.

Resultaat: het Midsummernight concert: een tuinconcert voor ruim 200 gasten. De line up was al een garantie voor succes: met optredens van onder andere trompettist Eric Vloeimans, harpist Remy van Kesteren en zangeres Mathilde Santing.

De aanwezige gasten beleefden een bijzondere avond waarop alles klopte; van entourage tot catering, van locatie tot licht.

Er wordt nog vaak gesproken over deze onvergetelijke ervaring. Een van de aanwezigen, Gerlach Cerfontaine, oud-president-directeur van Schiphol-Groep, vat het als volgt samen: “Het was een unieke, vibrerende ervaring, in een romantische setting. Een creatieve combinatie van klassiek en jazz, met gevoel geproduceerd en vol emotie die de aanwezigen raakte.”

 

AJP20140621_0058

Muziek is het vertellen van een verhaal

Harpist Remy van Kesteren is pas 27 jaar oud maar wordt al tot de absolute top van harpisten gerekend.

“René Stokvis ken ik van diverse optredens, met als hoogtepunt een optreden tijdens het Midsummernight concert. Een prachtige avond in de zomer, waar ik dierbare herinneringen aan over heb gehouden. Voor mij is muziek maken het vertellen van een verhaal. De kracht van een muzikant die communiceert met het publiek, die eerlijk en puur speelt – zonder compromissen en met veel risico en vuur – is wat mij drijft en inspireert in muziek. Het echte maken van muziek is de reden waarom ik speel. En dit wil ik delen met zoveel mogelijk mensen.”

crossmex-the-power-of-musiccrossmex-the-power-of-music

Zangeres Mathilde Santing wist met haar prachtige stem het publiek tot in de ziel te raken. 

“Toen ik door René Stokvis zelf werd benaderd voor het Midsummernight concert wist ik direct dat het een bijzonder goed georganiseerde avond zou worden. Maar mijn stoutste verwachtingen werden overtroffen. Het was het mooiste tuinconcert ever! Een betoverende tuin, elegante tent, uitmuntende gastheer en hartverwarmend publiek. We hebben speciaal voor deze avond een band samengesteld. We werden in de watten gelegd, hebben heerlijk gespeeld en het publiek heeft genoten. Een avond om nooit meer te vergeten. Echt.”

AJP20140621_0128AJP20140621_0137

 

Muziek doet iets magisch

Eric Vloeimans gaat als trompettist al jaren met de wereldtop mee. Hij werkte met diverse muzikanten samen, waaronder Colin Benders, Armin van Buuren en ook Remy van Kesteren. Ook ging hij in mei 2015 mee op staatsbezoek naar Canada in mei 2015. Daar verzorgde hij, op uitnodiging van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima, samen met Holland Baroque Society een concert om de Canadese gouverneur-generaal te bedanken voor zijn gastvrijheid.

“Muziek is een heel bijzonder communicatiemiddel. Het beroert mijn hart en ik word zielsgelukkig als ik dat gevoel met mijn publiek mag delen. Muziek kan namelijk als warme chocolademelk uw oren binnen stromen, zo… recht naar uw hart en uw ziel, een vreugdevol iets. Muziek doet iets magisch met mensen. Denk maar eens hoe diep muziek kan binnenkomen bij een begrafenis, of op een bruiloft wanneer u dolgelukkig in een polonaise aansluit.

Regelmatig word ik uitgenodigd als mensen iets te vieren hebben. Zoals bij het Midsummernight concert. In een fijne samenwerking hebben we een speciaal programma samengesteld voor een gevarieerd gezelschap. Het concert vond plaats op weelderige locatie, met overal lichtjes, een sprookjesachtige uitstraling. Het werd een avond met een gouden randje.”

 

AJP20140621_0081

Ervaring voor relaties

Wilt u dezelfde ervaring met uw relaties delen? Een lustrum vieren? Een nieuw product introduceren. Muziek zorgt voor een blijvende herinnering. We denken graag mee hoe we uw doelstelling vertalen in een muzikale productie die voor altijd bijblijft. Bel voor meer informatie, telefoon 036 763 0900, of stuur een e-mail.

 

IMG_0104DSC02131

 

Portfolio