Terug naar overzicht

Spangas op zomervakantie

De KRO-NCRV jeugddramaserie SpangaS kent ook dit jaar geen zomerstop. In SpangaS op zomervakantie (NPO Zapp) beleeft de kijker in tien afleveringen de zomervakantie van de leerlingen van het Spangalis. Elke leerling krijgt in seizoen 2 een eigen zomerse aflevering met een eigen verhaal. De muziek voor serie 2 van Spangas op Zomervakantie is gecomponeerd door Arno Willemstein en is in co-editie ondergebracht bij uitgeverij Crossmex B.V.

In seizoen 2 van SpangaS op zomervakantie gaan we de zomervakantie in al haar facetten zien. Zo raakt Jackie verzeild in een bowlingstrijd, wordt Elza uitgedaagd in een hels zomerbaantje, gaan Filiz en Maud stiekem naar een festival en wordt Jip strandwacht, met alle gevolgen van dien. Bij het ene personage vertellen we het verhaal door waar we zijn geëindigd in seizoen 12 (mei 2019) en bij het andere is het vakantieverhaal een opmaat naar het nieuwe seizoen (seizoen 13, vanaf september 2019).

SpangaS op zomervakantie is gemaakt door NL Film in opdracht van KRO-NCRV en wordt elke zaterdag uitgezonden vanaf 25 mei om 09.00 uur op NPO Zapp.

SpangaS is Nederlands langstlopende dagelijkse jeugddramaserie, waarvan seizoen 12 zojuist is geëindigd, maar die elke schooldag wordt uitgezonden op NPO Zapp. De opnames van Spangas seizoen 13 zijn al weer in volle gang.

De muziek voor serie 2 van Spangas op Zomervakantie is gecomponeerd door Arno Willemstein en is in co-editie ondergebracht bij uitgeverij Crossmex B.V.

Crossmex