Terug naar overzicht

Opvoedprogramma bij de EO: Hoe gaat dat bij jullie thuis?

In het nieuwe EO-programma Hoe gaat dat bij jullie thuis? kijken twee opvoeders met verschillende opvoedstijlen een dag mee in het reilen en zeilen bij elkaar thuis. Hoe worden dagelijkse uitdagingen vanuit een verschillende opvoedstijl aangepakt en waarom? 

Met elkaar praten over opvoeden is belangrijk, zegt Steven Pont: “Opvoeden is toch een beetje een proces van achttien jaar lang intelligent vooruit struikelen en daarin kun je best iets van elkaar opsteken.” Met dit programma wil de EO het échte gesprek over opvoeden stimuleren en inspireren om elkaars opvoeding niet te veroordelen, maar met elkaar in gesprek te gaan over de opvoedissues die elke opvoeder tegenkomt.

Dagelijks kijkt een panel van vaste kijkers mee met de beelden vanuit de gezinnen. Vanaf de bank geven zij commentaar op wat zij zien gebeuren en delen hun ongezouten mening. Ondanks dat er altijd wel een mening is over hoe het er bij de ander thuis aan toegaat, is er bovenal veel herkenning en sympathie vanuit het panel.

Hoe gaat dat bij jullie thuis  wordt in opdracht van de EO geproduceerd door ITV Studios Netherlands. Het programma is vanaf maandag 8 augustus 2022 elke werkdag om 19.05 uur te zien op NPO 1.

De muziek voor Hoe gaat dat bij jullie thuis is gecomponeerd door Martijn Schimmer en voor EO in co-editie ondergebracht bij Crossmex B.V.

Crossmex