Terug naar overzicht

Kabam!

Ben jij wel eens bang? Dat je hart bonkt en je benen staan te trillen? De kinderen uit groep drie van meester Mo (Idriss Nabil) wel. Voor de hond bijvoorbeeld, het gat op zwemles, of om voor gek te staan in de klas.

Gelukkig hebben de kinderen ook allemaal een rijke fantasie, die hen dan helpt. Dit soort kinderangsten zijn te zien vanaf maandag 15 februari 2021 in de tiendelige KRO-NCRV kleuterdramaserie Kabam! op NPO Zappelin.

In Kabam! staan herkenbare kinderangsten centraal. De serie laat zien dat iedereen wel eens bang is en toont op een speelse manier dat er vaak ook een oplossing voorhanden is. Met een beetje fantasie, zo doe je dat gewoon!

In elk van de tien korte verhalen maken we kennis met één van de kinderen uit de klas, groep drie. Totaal verschillende, eigenwijze, grappige en energieke karakters, die met veel humor en fantasie een oplossing weten te verzinnen voor hun probleem.

Kabam! is geproduceerd door IJswater Films in samenwerking met KRO-NCRV. Het scenario is geschreven door Floor Paul en Lilian Sijbesma. De montage en muziek is van Boelie Vis, met als special guest trompettist Eric Vloeimans.

De muziek van Boelie Vis is voor KRO-NCRV in co-editie ondergebracht bij Crossmex B.V.

Crossmex